Aktiviteter

Aktuelle nettverksaktiviteter er fellesseminarer, workshops, debatter og bransjespesifikke arrangementer. Mål med aktivitetene er samarbeid på tvers av regioner og bransjer for å øke kunnskap og kompetanse på hvordan bedrifter kan utforme, utøve, vurdere og kommunisere CSR-strategier.

For å få invitasjon til våre åpne arrangementer, meld deg på vårt nyhetsbrev til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Tidligere aktiviteter:

CSR: Strategisk visjon eller etisk forpliktelse
Dato: 10.mai 2012
Sted: Sparebank 1 SMN, Søndre Gate 4, Trondheim
Tema: Seminar og workshop med fokus på hvordan bedrifter kan identifisere og arbeide strategisk med samfunnsansvar og etiske dilemma knyttet til kjernevirksomheten. Presentasjon av NHOs nye og eksisterende veiledere for samfunnsansvar.
Workshop: Dilemmatrening i blandede grupper med studenter, forskere og næringsliv. To ulike dilemmaer ble presentert, og gruppene arbeidet med og presenterte sine løsninger på case.
Foredragsholdere: Erik Lundeby (NHO), Siri Granum Carson (NTNU), Annik Magerholm Fet (NTNU)
Samarbeidspartnere: Program for Anvendt Etikk, Partner for nyskapning

Environmental Management and CSR
Dato: 4.april 2012
Sted: Institutt for Industriell økonomi og Teknologiledelse, NTNU
Tema: Forskningsseminar og workshop med internasjonal deltakelse og fokus på hvordan beslutninger fattes i komplekse sosio-økonomiske systemer med flere interessenter, der utfallet får konsekvenser for miljø og samfunn.
Foredragsholdere: Annik Magerholm Fet (NTNU), John Hermansen (NTNU), Henrikke Baumann (Chalmers University of Technology), Greg Kiker (University of Florida)

Innovasjon og verdiskapning i SMBer
Dato: 16.februar 2012
Sted: Kjelhuset, NTNU
Tema: Hvordan små og mellomstore bedrifter (SMBer) kan arbeide med samfunnsansvar og hvordan synergier mellom CSR og innovasjon kan skapes. Utfordringer og muligheter for SMBers arbeid med CSR ble presentert, samt forskningsfunn om hvordan Gasellebedrifter forholder seg til samfunnsansvar. Paneldebatt med ekspertpanel om CSR og innovasjon i SMBer.
Foredragsholdere: Atle Blomgren (IRIS), Annik Magerholm Fet (NTNU), Bjørg Margrethe Granly (NTNU), Atle Midttun (BI), Elin Staurem (BI), Dina Margrethe Aspen (NTNU)

En verktøykasse for bærekraftsrapportering
Dato: 8.desember 2011
Sted: Sentralbygg 1, NTNU
Tema: Praktisk rettet seminar med fokus på hva årsrapporten for 2011 bør inneholde. Målet for seminaret var bevisstgjøring av innhold og mangler i "verktøykassen for CSR-strategier" og hvordan disse kan brukes i planleggingen av neste kalenderår.

Ekstra informasjon